BocLube Boccard smeertechniek

Sinds 1918 is Boccard een belangrijke speler in Frankrijk en in de rest van de wereld in het ontwerpen en bouwen van steeds productievere en innovatiever industriële installaties.  Met meer dan 3.500 medewerkers in 34 landen hebben we expertise op het gebied van ontwerp, productie, bouw en onderhoud van productie-installaties en zijn we een wereldwijde leider op het gebied van plantbouw en procesoplossingen.
De activiteiten op het gebied van smeertechniek vallen onder BocLube, de Europese divisie die zich bezig houdt met smering, smeertechniek en het uitvoeren van smeertechnische onderhoudswerkzaamheden.
Binnen BocLube wordt de specifieke kennis gedeeld van de ca. 120 Boccard medewerkers die dagelijks in Europa actief zijn op het gebied van smeertechniek. Mede door deze intensieve samenwerking hebben we een werkwijze ontwikkeld die onze klanten direct leidt naar efficiëntieverhoging, kostenbesparing en veiliger werkmethoden. Ook zal de output en de beschikbaarheid van productie-installaties toenemen.

In Nederland en België worden de smeertechnische activiteiten onder de naam BocLube Benelux gecoördineerd vanuit onze vestigingen in Verrebroek (B) en Dronten (NL)

Ontdek hier alle Boccard services > Boccard Global Presentation

Neem contact op met ons voor meer informatie: info@boccard.be  of bel 0032-474 053 439.

gears working together Boccard Piping picture Getriebe Transmission Box