Oliewisselingen

Olieverversingen worden door Boccard uitgevoerd aan alle mogelijke installaties onder praktisch alle voorkomende omstandigheden. Met onze brede kennis en ervaring en speciale apparatuur zijn we altijd in staat om een efficiënte invulling te geven aan uw specifieke wensen tegen de laagst mogelijke kosten:

 • Olieverversingen op hoogte.
  Met onze speciaal ingerichte Servicewagen kunnen we alle olieverversingen tot een hoogte van 100 meter snel en vakkundig uitvoeren. Onze specialisten voeren olieverversingen uit bij bijvoorbeeld de volgende installaties:
  Havenkranen, windmolens, industriële kranen, etcetera.
 • Ad-Hoc olieverversingen.
  Moet door onvoorziene omstandigheden van een of meerdere systemen de olie gewisseld worden? Eén van de Boccard Projectmanagers komt direct bij u langs om de klus op te nemen. Na goedkeuring van ons voorstel worden de verversingen snel en deskundig door ons serviceteam uitgevoerd.
 • Turbineolieverversingen.
  Een turbine vormt vaak het kostbare hart van een productie-installatie. De smeerolie hiervan moet dus ook met de grootste zorg behandeld worden. Boccard heeft ruime kennis en ervaring in huis om de olieverversing van de grootste installaties volledig te verzorgen. Hierbij werken we uiteraard volgens de OEM-voorschriften, aangevuld met onze Best Practices.
 • Shutdown ondersteuning.
  Bij grote geplande onderhoudstops kunnen we ondersteuning bieden aan de technische dienst van bedrijven. Ook kunnen we de zorg over de noodzakelijke olieverversingen volledig uit handen nemen. We coördineren dan de werkzaamheden en voeren deze uit zoals door de klant omschreven. 

   

  Olieverversen 1 Olieverversen 2 Olieverversen op hoogte