Consultancy en training

Consultancy; Iedere onderhoudsorganisatie is op zoek naar efficiënter werkmethodes, manieren om de betrouwbaarheid van de installaties te verhogen en de totale kosten voor onderhoud te verlagen. Door het uitvoeren van een audit brengen wij het niveau van uw preventief onderhoud in kaart. We beoordelen het preventief onderhoudssyteem aan de hand van een standaard vragenlijst, waarbij de focus ligt op alle smering-gerelateerde zaken. Van onze bevindingen wordt een gedetailleerd verslag opgesteld met scoreresultaten, aanbevelingen en een plan van aanpak.

Met het auditverslag heeft u een perfect Tool in handen dat als basis kan dienen voor een optimaliseringstraject van uw (preventief) onderhoudssysteem. De uitvoering van een audit in combinatie met een consultancy-traject zal direct resulteren in efficiënter werkmethodes, hogere betrouwbaarheid van uw installaties en lagere kosten voor totaal onderhoud (Total Cost Of Ownership).

Een aanbeveling volgend op een consultancy-traject kan zijn dat specifieke training wenselijk is van uw medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het smeertechnisch onderhoud. Boccard verzorgt op maat gemaakte trainingen op het gebied van smeertechnisch onderhoud. Onze trainingen zijn mede gebaseerd op de Noria en SKF trainingsprogramma´s, aangevuld met eigen Boccard trainingsmateriaal en omvatten zowel theoretische als praktische aspecten.

Op zoek naar efficiëntere werkmethodes en kostenverlagend onderhoud?

Neem gerust contact met ons op om de audit te bespreken;